Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Een goede service vinden wij erg belangrijk. Wij streven er naar om u een bijzonder en duurzaam product te bieden tegen een scherpe prijs. Mocht u echter toch niet tevreden zijn met uw aankoop, is het mogelijk om het artikel onbeschadigd en ongedragen binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor ruilen of retourneren.

Vul, naast uw persoonlijke gegevens, in om welk artikel het gaat en of u wilt ruilen of liever geld retour heeft. In het geval van ruilen kunt u aangeven welk vervangend artikel u graag zou willen hebben. Binnen 14 dagen na aanmelding stuur u het formulier samen met het artikel – in de originele of vervangende verpakking – op naar:

ezs.nl, Frombergstraat 76, 6814 EC Arnhem

Wij geven u zo spoedig mogelijk bericht na ontvangst van het geretourneerde artikel. Indien u heeft gekozen voor geld retour wordt volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. De kosten voor retour zenden zijn echter wel voor uw eigen rekening. In het geval van ruilen, wordt het vervangend artikel naar u toegestuurd en een eventueel verschil in kosten verrekend. Mocht het nieuw gekozen artikel hoger zijn in prijs dan het geretourneerde artikel, dan krijgt u een betaallink toegestuurd waarmee u het verschil in prijs kunt voldoen.

Download hier het retourformulier: klik hier